fredag 27 april 2012

Presentation av teammedlemmarna -Del 1

Den första jag kommer att göra en presentation av är Mikael Sundquist.

Micke, 37 år till sommaren, gift och bor i Vittjärv tillsammans med hans familj.
Fiskare ut i fingerspetsarna, jag har aldrig träffat på en fiskare med sådan bredd som Micke besitter, vad han än ger sig på i fiskeväg så levererar han med goda resultat, framför allt i Havsöringsfisket i Lule älv där han  besitter mångårig kunskap och erfarenhet från fiske från båt och land.

















Det är när man ser dylika fiskar man inser hans storhet, och det är inte någon tillfällighet att det är just han som får dessa fiskarna.

Iom byggandet av sommarstugan så påbörjade han vertikalfiske efter Gös och han visade snabbt att han även bemästrade detta fiske.

Som Laxfiskare har Mikael visat härlig känsla och kunnande.

















För några år sedan började han att fiska Hälleflundra och han har verkligen levererat även inom detta fiske,
148 cm lång Hälleflundra C/R som största fisk hittills,,,,men känner jag han rätt så är han inte nöjd med detta utan siktar garanterat mot +200 cm.

Här en film från förra sommaren då han fick en hälle på dryga 140 cm!




2 kommentarer:

  1. Oj så jag längtar till 1a juni när man gör första släppet, vilken spänning å få se Bennys iver när han ska bryta upp en hälle modell större :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du är inte ensam om att längta upp till Tromsö, det skulle vara kanonkul om nån av oss "nitade" fast en riktigt stor Hälleflundra och sedan fick landa den! För visst ska vi bända hälle Hälle i rena Estrella-stilen!

      Radera